Wadebridge Christian Centre

2016


The Center was looking to reduce the sound reflection level in their basement meeting room. Chris Watts designed a new sound reduction scheme which incorporated a lighting design as well.

Chris designed the soundproofing and lighting layout for our Basement area which is used for varied events from youth and dining clubs to lectures and informal gatherings. The installation has transformed the area from a rather formal hall into one where background noise is reduced substantially and the excellent lighting panels will now save us money as well.  Richard Curnow pastor.

The idea for the scheme was to incorporate the size of the sound reduction panels and lighting fixtures so they all look the same. Adding a slight change of colour to different panels brings the colour of the centres logo onto the ceiling and then adding a colour wall enhances the space and enables it to be used to many different events. The lighting looks great and fits with the sound reduction panels.

WCC

WCC

WCC
WCC

WCC

WCC

WCC

WCC

WCC

WCC